Rreth nesh

data[7] (9)
"Dajti Construxion” ofron aktivitetin e saj që prej vitit 1999 si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar, me kapital vendas. Me një eksperiencë tashmë prej 20 vitesh në Shqipëri, veprimtari që tregon jetëgjatësinë tonë si kompani Dajti Construxion

Read More

Shërbimet tona

dataKFRP74F7
Jemi të prirur tju asistojmë në cdo kërkesë që keni dhe tju ndihmojmë që ta bëni biznesin tuaj në mënyrat më praktike të mundshme. Tek Dajti Construxion stafi i kualifikuar kujdeset 24/7 për ju dhe për të plotësuar gjithë nevojat tuaja.

Read More

Vlerat tona

data[5] (6)
Dajti Construxion ofron konstruksione metalike rafte dhe shumë shërbime të tjera me një cilësi që pak e konkurrojnë në Shqipëri. Gjithë punimet tona kanë garancinë e cilësisë që ju ofron sigurinë që kërkoni.

Read More
Na Kontaktoni

Adresa: Rr. Kavajës, ish Misto Mame, Tiranë
Fax: 04 22 32 121
Head Office: +355 69 20 90 282
Email: [email protected]

Të rejat

Cfarë ofrojmë ?

Ne ju ofrojmë shërbim të kompletuar duke konceptuar arredimin e dyqaneve,marketeve dhe magazinave tuaja që në fillim.
Projektimi edhe dizajnimi me programe kompjuterike, larmia e produkteve ju ofrohen klientëve të cilët zgjedhin sipas preferencave të tyre