Rreth Kompanisë

Që prej 1999, një nga bizneset më të suksesshme dhe më të rëndësishme në Shqipëri

Ideimin e hapësirave industriale dhe jo industriale & ndjekjen e zbatimit të projektit.

Shërbime në fushën e sektorit të rafteve metalike për magazinime, supermarkete, butiqe, etj

Dajti Construxion, një ekip fitues

Partneri juaj
i cilësisë

Ideim, zbatim projekti0%
përkushtim dhe ndjekje të projekteve0%
Staf profesionistësh me vite eksperiencë0%
Standarte europiane

PartnerË ndËrkombËtar

Partnerët tanë janë kompanitë më te mira italiane me produkte të certifikuara sipas standarteve europiane duke bërë që të operojmë me profesionalizëm në punën tonë. Tek Dajti Construxion kujdesemi që të plotësojmë cdo afat që kërkohet nga partnerët dhe klientët tanë. Mundohemi të plotësojmë të gjitha standartet më të mëdha europiane për të ofruar shërbime sa më profesionale.

PRODUKTET TONA

Shërbime profesionale në fushën e sektorit të rafteve metalike për magazinime, supermarkete, butiqe, garderoba etj

RAFTE & AKSESORE PER SUPERMARKETE
RAFTE PORTOPALET & PESHA TE RENDA
RAFTE PESHA TE LEHTA
RAFTE TRANSPORTUESE
Dajti construxion, gjithmonë gati 

Ju duhen shërbimet tona ?