“Dajti Construxion” ofron aktivitetin e saj që prej vitit 1999 si Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar, me kapital vendas.

Me një eksperiencë të gjatë në Shqipëri, veprimtari që tregon jetëgjatësinë tonë si kompani Dajti Construxion ka njohur vetem arritje në cdo aktivitet që ka ndërmarrë.

Te fokusuar më tepër në sektorin e ofrimit te konstruksioneve metalike, rafteve të ndryshme, projektimeve moderne kemi arritur të ndërtojmë një rrjet partneritetesh dhe klientësh në të gjithë Shqipërine dhe më gjërë.

Ne ofrojmë:

  • Import-export dhe tregti me shumicë dhe pakicë të konstruksioneve metalike.
  • Arredime të ambjenteve të ndryshme industriale.
  • Studime si dhe projektime të kryera në programe tre dimensionale dhe në AutoCad për ti ofruar klientëve një pamje sa më të përafërt me projektin e zbatuar.
  • Ofrojmë gjithashtu edhe transportin dhe montimin e pajisjeve sipas rregullave teknike.

Tek Dajti Construxion kujdesemi që të plotësojmë cdo afat që kërkohet nga partnerët dhe klientët tanë.
Mundohemi të plotësojmë të gjitha standartet më të mëdha europiane për të ofruar shërbime sa më profesionale.

Partnerët ndërkombëtar

Partnerët tanë janë kompanitë më te mira italiane me produkte të certifikuara sipas standarteve europiane duke bërë që të operojmë me profesionalizëm në punën tonë.