Author: admindajticonstrux

Si te bashkepunoni me Dajti Construxion? Në treg keni rastisur me plot kompani të cilat ju ofrojnë shërbime nga më të ndryshmet, duke jua lehtësuar planet dhe përgjegjësitë për biznesin që keni pasur në mendje të nisnit. Gjithnjë e më shumë teknologjia po e bën jetën tonë...

DAJTI CONSTRUXION shpk është firmë që operon tanimë në sektorin e ftohjes industriale dhe të atmosferës së kontrolluar, që shumë shpejt u bë e njohur në tregun vendas dhe atë ndërkombëtar, në arredimet e supermarketeve, magazinave, butiqeve dhe arshivave. Eksperienca e fituar nga hulumtimi dhe zhvillimi...