dajti construxion Tag

DAJTI CONSTRUXION shpk është firmë që operon tanimë në sektorin e ftohjes industriale dhe të atmosferës së kontrolluar, që shumë shpejt u bë e njohur në tregun vendas dhe atë ndërkombëtar, në arredimet e supermarketeve, magazinave, butiqeve dhe arshivave. Eksperienca e fituar nga hulumtimi dhe zhvillimi...